вівторок, 27 квітня 2021 р.

Рецепт приготування смачної паски.

 Велика Пасха — свято всіх християн. У такий святковий день хочеться побажати добра, здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. З наступаючим Святом Пасхи!
Свято Пасхи недалечко,
Пасха 2020: топ-5 лучших рецептов паски - Beauty HUB Люди звичай бережуть, –
Розмальовують яєчка,
Пишні пасочки печуть.
Святкування йде віками, –
Це такі чудові дні:
В гості йти, під рушниками
Страви нести запашні.
Доброзичливо, з любов’ю
Мати щирі почуття,
Людям зичити здоров’я
І щасливого життя.
Святість – це чарівне слово,
Тільки треба так зуміть,
Щоб життя своє святково
У труді й добрі прожить.
 Пропоную  рецепт смачної паски до  Вашого святкового столу:
Молоко 500 гр.
Борошно 1300гр.
Дріжджі 50 гр.
Яйця 6 шт.
Вершкове масло 200 гр.
Цукор 350 гр.
Родзинки 200гр.
Апельсинові цукати 200гр.
Ваніль, сіль.
В теплому молоці розвести дріжджі і додати четверту частину від всього борошна. Залишити опару на пів години для бродіння. Яєчні жовтки взбити з цукром і ваніліном, а білки з сіллю. Масло підігріти. В готову  опару  закласти жовтки, перемішати, масло і перемішати. Дуже обережно ввести білки і борошно.Замісити тісто . Залишити в теплому місті .Коли тісто підійде, ввести цукати і родзинки. Тісто розкласти у форми на 1,3 обьєму. Поставити в тепло для підйому. Коли тісто підніметься поставити в духовку і випікати при температурі 180 С. Охолоджені паски оздобити глазурью.


Немає коментарів:

Дописати коментар